Vergaderen

Luxe vergaderlocatie in Brabant met mogelijkheid tot overnachten en het boeken van unieke vergaderbreaks op locatie.

Herkenhoek is de vergaderlocatie voor een dagdeel,  een dag- of een meerdaagse bijeenkomst en
biedt u veel mogelijkheden op een sfeervolle en groenrijke locatie met uitstekende parkeergelegenheid en unieke vergaderbreaks. Herkenhoek ligt centraal tussen Den Bosch, Eindhoven, Veghel, Uden en Oss. Onze inspirerende vergaderlocatie tot 20 personen is uitstekend geschikt voor het in huiselijke sfeer bespreken van zaken of het opdoen van nieuwe ideeën. Voor, tijdens of na de bijeenkomst verzorgen wij graag de door u gewenste maaltijden en drankjes binnen of op het buitenterras. Neemt u liever zelf de organisatie in handen, dan kunt u gebruik maken van de groepskeuken waar u het unieke vergaderen kunt afsluiten met een zelfbereide maaltijd. Leuk detail: vanuit de ontvangstruimte kijk je uit op de buitenbak van de manege waar de paarden lopen en worden getraind! U bent vrij om een wandeling te maken op het erf, langs de vijver, de paardenweides of het bezichtigen van de paarden met veulens.

Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van beamer met scherm . Ook is er een TV met Internet  aanwezig en beschikt Herkenhoek over een gratis Wifi netwerk. Voor info over de unieke vergaderbreaks scroll verder.

Bekijk de tarieven

 

-----------------------------Vergaderbreaks-------------------------------

Coaching voor uw bedrijf met of zonder paarden,
 ontdek wat het voor uw bedrijf kan betekenen.
Waarom een coach inzetten binnen uw bedrijf?
lees meer

Tarot voor bedrijven
Wilt u een leuke vergaderbreak en liever niet iets met paarden. Tarot voor bedrijven bied u deze mogelijkheid. De begeleidster Astrid Berkers is gespecialiseerd in haar vakgebied, is down to earth en kan deelnemers handvatten aanreiken om zaken op de werkvloer anders aan te pakken. Haar motto is : Je hoeft niet uniek te worden, je bent het al!
lees meer 

Heeft u iets niet gevonden op de website of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook als u direct wilt reserveren, kunt u gebruik maken van het contact formulier of bellen naar Ria 06-83055853

 

Bellen? 06-83055853